West-Vlaamse Goose, Steak Number Eight en The Van Jets gingen Compact Disk Dummies voor

Redactie KW

De broertjes van Compact Disk Dummies zijn niet de enige West-Vlamingen die de belangrijke rockwedstrijd op hun naam mogen schrijven. Goose, The Van Jets en Steak Number Eight deden het hen al voor. En met succes. Want wie Humo’s Rock Rally wint heeft veel kans om het te maken.

Humo’s rock Rally winnen is een belangrijke springplank, dat was ook zo voor de Wevelgemse band Steak Number Eight die in 2008 tot hun eigen verrassing als winnaars uit de bus kwamen.

Jesse Surmont : “We hebben veel optredens gehad. En mensen die geïnteresseerd waren in ons. Managers, geluidsmannen, lichtmannen. Er zijn veel deuren opengegaan.”

Niet dromen

De jongens van Steak Number Eight waren de jongste winnaars ooit van Humo’s Rock Rally. Ook zij geven hun jonge opvolgers graag wat goeie raad. “Met de voeten op de grond blijven, niet echt beginnen dromen en doen. Gewoon werken en blijven geloven dat je het kan.”

Ook The Van Jets uit Oostende hebben naar eigen zeggen. veel te danken aan Humo’s Rock Rally. Zij wonnen de rockrally in 2004.

West-Vlaamse Goose, Steak Number Eight en The Van Jets gingen Compact Disk Dummies voor

Bekijk hier de reportage

FOCUS-WTV sprak met beide groepen over hun succes en over de overwinning van de Compact Disk Dummies. Het resultaat ziet u vanavond in het journaal.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier