West-Vlaamse finalist Mister Belgium Personality stapt misnoegd uit de wedstrijd

Redactie KW

Net op de avond van zijn 21ste verjaardag mocht Sander Dewandelaere uit Ruddervoorde het lint van Mister Belgium Personality West-Vlaanderen over zijn schouders trekken en meedingen naar de nationale titel die later op het jaar zou georganiseerd worden. Tien weken later blijft Sander echter met een kater over. De organisatie heeft haar verplichtingen niet nagekomen en Sander werpt de handdoek in de ring.

Dit jaar werd de organisatie van Miss Fashion samen met Mister Belgium Personality georganiseerd in de vorm van provinciale selecties waarvan de laureaten dan konden meedingen voor de nationale titel. Karin Nuyts en het FashionMove-team beëindigen echter de samenwerking met Tom Pannecoucke van Mister Belgium Personality. De finalisten waren teleurgesteld in Tom omdat gemaakte afspraken meerdere malen niet werden nagekomen. Daardoor waren zij niet langer gemotiveerd om deel te nemen aan de nationale verkiezing. Zelfs Sander Dewandelaere, die als provinciale winnaar automatisch doormocht naar de nationale finale, zag dit na alle provinciale perikelen niet meer zitten.

“Vol ambitie, moed en inzet ben ik aan deze verkiezing van Mister Belgium Personality begonnen”, steekt Sander Dewandelaere van wal. “Mijn eerste grote uitdaging en droom, Mister Belgium Personality West-Vlaanderen worden, kon ik alvast realiseren. Tot grote spijt moest ik algauw vaststellen dat de talrijk gemaakte afspraken door Tom Pannecoucke niet werden nageleefd en ik als winnaar met lege handen bleef staan. Eveneens kon ik plots niet meer over het beloofde promotiemateriaal beschikken om een eerlijke strijd aan te gaan voor de titel van Mister Belgium Personality. Vandaar mijn keuze om niet verder deel te nemen aan de nationale selectie. Toch wil ik niet nalaten om de resterende kandidaten en mevrouw Nuyts alle succes toe te wensen.”

Momenteel worden volop besprekingen gevoerd voor de overname van Mister Belgium Personality en Miss Fashion West-Vlaanderen. De nieuwe organisatie zal binnenkort bekend gemaakt worden.

(PH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier