West-Vlaamse auteurs signeren op Antwerpse Boekenbeurs

Redactie KW

In Antwerpen is de boekenbeurs van start gegaan. Tot en met 11 november kan je er nieuwste boeken en ook minder nieuwe titels gaan ontdekken. Alles samen worden er 60.000 boeken gepresenteerd. Maar de boekenbeurs is meer dan dat. Auteurs komen er ook signeren en vertellen over hun boeken.

In Antwerpen is de boekenbeurs van start gegaan. Tot en met 11 november kan je er nieuwste boeken en ook minder nieuwe titels gaan ontdekken. Alles samen worden er 60.000 boeken gepresenteerd. Maar de boekenbeurs is meer dan dat. Auteurs komen er ook signeren en vertellen over hun boeken. Wij gingen al eens kijken op de vooropening.

Het was gezellig druk gisteravond op de vooropening van de Boekenbeurs die in het teken staat van de boekenheld. Waren onder meer present om te signeren: Wouter Deprez, al had de stand-up comedian uit Wervik geen nieuw boek uit, en Frank Adam uit Beernem. Hij presenteerde er de droom van Aziz.

Vooral kook- en naaiboeken verkopen vlotjes op de beurs. En ook de boeken van West-Vlaming Paul D’Hoore met belastingtips doen het in hun branche goed.

De boekenbeurs in Antwerpen, nog tot en met zondag 11 november.

(ND/BS)

Meer over dit onderwerp vanavond in het journaal van FOCUS-WTV, vanaf 18 uur.

West-Vlaamse auteurs signeren op Antwerpse Boekenbeurs

Bekijk hier de reportage

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier