Werken Lettenburg Lampernisse zorgen voor veel hinder

Redactie KW

De werken voor de herinrichting van het kruispunt aan Lettenburg in Lampernisse zorgen voor flink veel verkeershinder. De tijdelijke verkeerslichten veroorzaken lange files. Maandag 3 oktober bijvoorbeeld stonden de auto’s al aan te schuiven vanaf de Oude Barriere in Kaaskerke tot aan Lettenburg.

Sinds augustus wordt het gevaarlijke kruispunt van de N35 ter hoogte van Lettenburg in Lampernisse, op de grens met Oostkerke en Kaaskerke heraangelegd. Er komen middengeleiders en de Lettenburgstraat en Dodengangstraat worden haakser aangesloten op de N35. Bovendien komt er op de N35 een afslagstrook voor de bestuurders die de zijstraten willen indraaien. Ook worden er vrijliggende fietspaden aangelegd.

Die werken zorgen zoals verwacht voor flink wat hinder. De Dodengangstraat en Lettenburgstraat zijn afgesloten en het verkeer op de N35 moet beurtelings over een rijstrook. Dat wordt geregeld met tijdelijke verkeerslichten en dat veroorzaakt files. Maandag 3 oktober stonden er zowel ‘s morgens als ‘s middags auto’s aan te schuiven vanaf de Oude Barriere in Kaaskerke tot aan Lettenburg.

(TVDA)

Meer in Krant van West-Vlaanderen (editie Het Wekelijks Nieuws Kust)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier