Werken Beerst Tramstatie starten toch op 8 juni

Redactie KW

De werken voor de heraanleg van het kruispunt van de Oostendestraat met de Wijnendalestraat in Beerst starten dan toch op 8 juni. Het einde van de werken is voorzien voor eind oktober van dit jaar.

Er wordt begonnen met de uitvoering van de westelijke zijde, de kant van de IJzer. Na de bouwvakantie wordt gestart aan de andere zijde, met afsluiting van de Wijnendalestraat voor alle verkeer vanaf 17 augustus tot 19 september. Het doorgaand verkeer in de Oostendestraat blijft mogelijk, waarbij van 17 augustus tot 19 september met verkeerslichten wordt gewerkt.

In de eerste fase van 8 juni tot 3 augustus worden twee voorlopige rijstroken met fietspad voorzien in de richting van Diksmuide. Fietsers die richting Oostende willen, volgen het huidige fietspad. De afslagstrook verdwijnt. Verkeer van en naar Beerst blijft mogelijk.

Info bij stad Diksmuide, technische dienst, Heernisse 6, Willy Delancker, 051 51 91 68 – openbare.werken@stad.diksmuide.be of Luc Famaey, 051 51 91 74 – d luc.famaey@stad.diksmuide.be.

Uitgebreide versie in Krant van West-Vlaanderen (editie Het Wekelijks Nieuws Kust) van 5 juni 2009.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier