Wendy Van Wanten heeft nieuwe zomersingle

Redactie KW

De Oostendse zangeres stelde tijdens ‘Anne’s Vlaamse Tien’ in de Viage in Brussel haar nieuwe single ‘Taka takata’ voor. “Mijn dochtertje Estelle is er gek op. Ze kent de tekst al helemaal uit het hoofd!”

Vorig jaar bracht Wendy Van Wanten ter gelegenheid van haar vijftigste verjaardag een ode aan haar overleden manager Danny Dewaele. Sindsdien was het even stil rond de Oostendse schone. Fans worden nu getrakteerd op een verse zomersingle, die eind dit jaar op haar nieuwe album verschijnt.

“Voor deze single ging ik naar de studio van Patrick Hamilton in Loppem. Ik werkte samen met bassist Vincent Pierins, ook al een West-Vlaming. We hebben ondertussen drie opnames achter de rug, echt kanjers van liedjes”, aldus een trotse Wendy.

In 2006 ontmoette ze tijdens het VTM-programma Wie wordt de man van Wendy haar partner, de Bruggeling Frans Vancoppenolle. Ondertussen is het koppel vijf jaar samen. “We gaan dit zeker op een speciale manier vieren”, glimlacht Wendy. “Ik voel me zo gelukkig. Ik heb weer energie, geniet van het leven en alles verloopt naar wens.”

Meer in Krant van West-Vlaanderen

(JW)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier