Week van de Smaak: Leerlingen koken met ingrediënten met kleine ecologische impact

13/11/09 om 15:59 - Bijgewerkt om 15:59

Bron: Kw

De leerlingen van het derde jaar van het VTI in Diksmuide kregen vandaag wel een heel bijzondere opdracht: ze moesten de koksmuts opzetten en een maaltijd klaarmaken met ingrediënten die een kleine ecologische impact hebben en waarvoor een eerlijke prijs is betaald.

De activiteit paste in de ...

Verder lezen?

Abonneer u nu op KW. Het biedt tal van voordelen:
  • Digitale toegang tot KW van deze week
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW
  • Toegang tot het KW archief

Kies hier uw abonnement op maat:

Proef

E-krant + KW.be
1 maand GRATIS

Activeer nu »

Comfort Abonnement

Krant + E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Digitaal Abonnement

E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Gelieve een geldig e-mailadres mee te geven
Er is een fout opgetreden