Waregemse vrienden leveren kerstboom aan huis

Redactie KW

Naast ‘Get Me Around the World’, waarbij Niels Vanden Buverie zijn wereldreis wil laten sponsoren, startte hij samen met zijn vriend Dieter Debacker een tweede project op: de verkoop van kerstbomen.

Op het einde van de maand beginnen we met de gratis levering aan huis van kerstbomen in Waregem en Anzegem. Aan onze verkoop wilden we ook een goed doel koppelen en we kozen voor de Desselgemse speelpleinwerking, die ondertussen al getrakteerd werd op een etentje en een bowlingavond. In principe gaat vijf procent van onze omzet naar de Desselgemse jeugd, maar zelfs als de verkoop tegenvalt, krijgt de speelpleinwerking tweehonderd euro van ons. Dat geld kunnen ze gebruiken voor de aankoop van nieuw speelgoed of extra materiaal”, verduidelijkt Niels Vanden Buverie.

De twee mikken op een verkoop van minstens honderd bomen en er is keuze tussen drie soorten waarvan de prijs varieert tussen 15 en 45 euro, voor een klassieke kerstboom tot een zilverspar van anderhalve meter. “Bij klanten die 6 euro extra betalen, halen we de kerstbomen op 11 januari 2014 zelfs weer op.”

(Pieter D.)

Info op www.mijnkerstboom.be, 0473 94 96 71 of 0491 72 18 18.

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie Het Wekelijks Nieuws Gaver.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier