Waregemse buren spelen samen mee met de Lotto en winnen miljoen euro

Enkele winnaars kwamen voor onze krant samen in Spar-Okee Torenhof. We herkennen staand v.l.n.r. uitbater Eddy Kerkhove, Joël Bracke, Ronny Levrau, Joan Wittevrongel, Roos Bossuyt, Monique Rogge, Sybille Declercq, Guy Deketel, Filip Delmotte en Elisa in de handen van Claudine Verschuere. Onderaan knielen v.l.n.r. Dakota D'Hondt, Dorinetje Holvoet en Febe. (Foto DB)
Redactie KW

De winnende combinatie 9-12-14-17-21-31 leverde zeventien Waregemnaren samen 1.037.740,70 euro op met de Super Lotto.

Eddy Kerkhove (53) is een van de gelukkige winnaars. “Afgelopen zaterdag kon ik het maar niet vatten”, zegt de Waregemnaar, die met Caroline Windels (49) in de Brouwerijstraat woont. “We spelen al meer dan vijftien jaar met een vaste groep. Natuurlijk had niemand gedacht dat hier het grote lot zou vallen.”

Guy Deketel (64) woont al zijn hele leven in de Torenhofwijk en behoort tot de vaste groep die altijd meespeelt. “Al bijna twintig jaar lang heb ik nooit iets gewonnen, maar nu meteen het grote lot”, zegt de man van Marie-Claire Verhaeghe (63). “Alles gaat op mijn spaarboekje, al zullen mijn kinderen Mario (39) en Sofie (28) en kleinkinderen Kirsten (5) en de tweeling Lisi (2) en Elisah (2) zeker ook iets krijgen.”

(Dries Bernaert)

Lees alle getuigenissen in de Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Gaver van vrijdag 21 maart.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier