Walter Baele steelt show op Dag van de Klant

Redactie KW

De plaatselijke Unizoafdeling van Gullegem heeft het niet zo voor de klassieke roos of praline op de Dag van de Klant. Het grootse opzet liet het nationale bestuur van Unizo niet onberoerd. Ze riep prompt Gullegem uit tot daggemeente van de provincie West-Vlaanderen.

De mooie erkenning en het stralende nazomerweer lokten vandaag vele Gullegemnaren naar de feesttent aan ‘t Goet te Wynckele. Door de medewerking van de provincie spreidde het programma zich over de hele dag.

Vakmansroute

Meer dan 300 mensen schreven zich vanmorgen in voor de Vakmansroute en bezochten zes ondernemers. De organisatie van het volksfeest ligt voornamelijk in handen van Ilse Vanwynsberghe en Diego Desserano. “De handelaars in Gullegem hebben een heel goede vriendschapsband. We weten dat de inwoners graag feesten en daarom wilden we twee jaar terug echt naar buiten komen op de Dag van de Klant. Vorig jaar hebben we in de feesttent tot drie uur ‘s morgens gefeest”, vertelt Ilse Vanwynsberghe van Hairstudio Ilse.

Walter Baele

In datzelfde kapsalon was er om 14 uur bezoek van Walter Baele. Hij zorgde voor wat animo bij vijf verschillende handelaars in gezelschap van het muzikale ensemble ALLO. Na zijn komische act trok hij naar de feesttent en liet zich nog maar eens opmerken. Later in de namiddag bezocht ook Miss Belgian Beauty Nele Somers een aantal handelaars. Gelegeerd bestuurder van Unizo Karel Van Eetvelt bracht eveneens een bezoek aan de daggemeente van West-Vlaanderen. (xaco)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier