VTM’s ‘Hit The Road’ vanuit de Europastad

Redactie KW

Op zondag 9 en maandag 10 augustus slaat de commerciële zender VTM zijn tenten op in onze stad. Op zondagmiddag gaat alle aandacht naar fietsen, wandelen, kinderen en samenzang. Op maandagavond 10 augustus wordt de nieuwe muziekshow ‘Hit The Road’ opgenomen, die later die week wordt uitgezonden.

De stad Tielt is een van de Vlaamse steden die tijdens de vakantie als gaststad van VTM’s Hit The Road fungeert. Voor zondagmiddag 9 augustus worden twee wandel- en fietsroutes uitgestippeld. De animatie onderweg zal ook in het teken van muziek staan. In de buurt van de Markt wordt een kinderdorp opgesteld : er worden springkastelen geplaatst en er zijn workshops voorzien.

Van 19.30 tot 21 uur is er VTM Sing’ along op de Markt : mensen kunnen meezingen op de bekendste hits en op meezingers. Op het podium worden twee camera’s geplaatst, die de mensen in beeld zullen brengen. Het moet een vrolijk massagebeuren worden, waarop de muzikaal centraal staat.

Op maandag 10 augustus zijn de nationale en internationale sterren te gast. Voor het VTM-muziekprogramma Hit The Road, gepresenteerd door Udo, vinden tussen 12 en 18 uur de repetities op de Markt plaats. Vanaf 20 uur warmt een dj het publiek op, de eigenlijke opname loopt van 21.30 tot 23 uur. Het programma wordt een paar dagen later op VTM uitgezonden. Na de opname volgt nog een concert van één uur van een van de tien artiesten uit Hit The Road. De toegang is gratis. (LVA)

Krant van West-Vlaanderen (editie De Weekbode Tielt) van 12 juni 2009.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier