VRT-journalist Björn Crul nieuwe hoofdredacteur Voka-tijdschrift

Redactie KW

VRT-journalist Björn Crul wordt de nieuwe hoofdredacteur van “Ondernemers in West-Vlaanderen”, het nieuwsmagazine van Voka-Kamer van Koophandel West-Vlaanderen.

Crul (35) volgt Roel Jacobus op, die een nieuwe uitdaging vond bij het Vlaams Agentschap Ondernemen. Dat meldt Voka-Kamer van Koophandel West-Vlaanderen donderdag in een persbericht.

“Ondernemers in West-Vlaanderen” is het tweewekelijkse magazine van Voka-Kamer van Koophandel West-Vlaanderen en heeft als missie West-Vlaamse ondernemers te informeren en het ondernemerschap te promoten.

Björn Crul begon als plaatselijk correspondent bij Het Volk, werkte als journalist voor de Krant van West-Vlaanderen en de West-Vlaamse Radio van Roularta, was nieuwsanker bij Focus Televisie en redacteur en presentator bij Radio 2 West-Vlaanderen. In 2000 zette de Bruggeling de stap naar de nationale radionieuwsdienst van de VRT, waar hij vandaag eindredacteur is.

“Met Björn Crul trekken we opnieuw een gedreven journalist aan die ervaring heeft met veel media en West-Vlaanderen door en door kent. We zijn verheugd dat hij met ons in zee gaat”, zegt afgevaardigd bestuurder Jo Libeer. (Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier