Vrouw uit Oostrozebeke overlijdt na botsing op gevel in Hulste

Redactie KW

(UPDATE) Een jonge vrouw uit Oostrozebeke verloor het leven toen ze in de nacht van dinsdag op woensdag inreed op een huis in Hulste. Het huis werd zwaar beschadigd en de Brugsesteenweg werd urenlang afgesloten voor het verkeer.

Het ongeval gebeurde in de Brugsesteeenweg in Hulste ter hoogte van de speelzaal Napoleon. De jonge vrouw raakte ineens de controle over haar wagen kwijt, het voertuig ging slingeren en belandde in een zijgevel van een huis.

Zijgevel

De klap was hevig. De vrouw liep zware verwondingen op aan het gezicht en moest door de brandweer uit het wrak worden bevrijd. Door de klap vertoonden enkele muren van het huis barsten. In de woonkamer werd de kachel uit de schouw geslagen en kantelde ook het televisietoestel. Ook de nabijgelegen garage liep zware schade op.

Afgesloten

Een mug-team verleende de eerste zorgen aan de zwaargewonde bestuurster. Ze werd naar het ziekenhuis in Kortrijk overgebracht, waar ze woensdagmiddag overleed. De Brugsesteenweg bleef enkele uren voor het verkeer afgesloten.

(NSK, foto’s NSK)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie Kortrijks Handelsblad.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier