Vrouw uit Izegem betrapt postbode die zijn behoefte doet in haar tuin

Redactie KW

Sanne Derveaux deed de vreemde vaststelling dinsdagochtend.

Sanne Derveaux zat dinsdagochtend rond 11 uur in haar wagen te telefoneren toen ze de postbode op heterdaad betrapte. “Plots zag ik de man in kwestie met zijn broek half op de grond”, zegt ze. “Een erg grappig zicht, maar tegelijk ook vies. Ik stapte uit en sprak hem aan op zijn plannen, maar de postbode in kwestie barstte in een tirade uit. Hij gooide tal van verwensingen naar me en zei dat hij mocht ‘kakken’ waar hij dat wilde. Hij trok zijn broek op, nam zijn fiets en vertrok.”

Excuses

Sanne vindt het ongehoord dat iemand met een voorbeeldfunctie dergelijke daden stelt. “Enkele uren later ben ik naar het Izegemse postkantoor getrokken om mijn beklag te doen”, vervolgt ze. “Ik kon de postbode beschrijven en men wist meteen over wie het ging. Het diensthoofd bevestigde dat ze de feiten zouden onderzoeken. Daar raadde men me ook aan om een klachtenbrief aan bpost te richten en dat zal ik zeker nog doen. Stel je voor dat de man effectief zijn gevoeg tegen mijn achterpoort had gedaan.”

Ondertussen heeft Sanne al excuses ontvangen van de betrokken postbode. “Diezelfde dag nog stond hij hier terug, samen met zijn chef. Hij vertelde eerst een volledig ander verhaal. Hij had bijna moeten overgeven, zei hij. Maar uiteindelijk gaf hij toch alles toe en verontschuldigde hij zich. Daar ben ik blij mee, maar ik hoop dat we dit in Izegem geen tweede keer moeten meemaken.”

(PVH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier