Vrouw uit Dentergem betrapt op heterdaad dief die haar garagedeur probeert te openen

Redactie KW

Donderdagavond probeerde een jonge kerel in een woning in de Deinzestraat in te breken. De bewoonster van het huis betrapte de dief op heterdaad toen die via de garagedeur probeerde binnen te raken. Toen de bewoonster naar de man riep, vluchtte die in de richting van de Vierschaar weg.

Even voor 17 uur gisterenavond probeerde een jonge dief in een woning in de Deinzestraat in te breken. De bewoonster zat in de living een boek te lezen, toen er herhaaldelijk en langdurig werd aangebeld. De vrouw ging daarna in een hoekje in de leefkamer staan en hoorde hoe iemand twee keer rond de woning liep en de rolluikken omhoog probeerde te duwen.

Toen dat niet lukte, probeerde de man de garagedeur aan de voorkant van de woning te openen. Op dat moment opende de bewoonster de voordeur en riep ‘Wie is daar ?’ naar de man. Daarna sloeg de man in de richting van de Vierschaar op de vlucht. Volgens de meldster ging het om een jonge man, die een grijze sweater droeg. Een ploeg van de Midow-politiezone kwam ter plekke. (LVA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier