Vrouw levensgevaarlijk gewond bij ongeval

Redactie KW

In Veurne is zondagmorgen een vrouw levensgevaarlijk gewond geraakt bij een zwaar ongeval in de Pannestraat. Rond 2 uur ging een SUV Mitsubishi Outlander daar van de weg af.

De bestuurder reed eerst een eind in de berm en sloeg daarna te pletter tegen een duiker. De twee inzittenden, de bestuurder en een vrouw, zaten gekneld in de wagen en moesten door de brandweer van Veurne worden bevrijd.

Door de klap werd de vrouw naar de achterbank van de wagen geslingerd. De MUG-dienst van het ziekenhuis van Veurne verzorgde de vrouw eerst lange tijd in een ziekenwagen, vooraleer ze naar het ziekenhuis kon worden overgebracht. Ze werd levensgevaarlijk gewond. De bestuurder kwam er met minder erge verwondingen vanaf, maar werd ook naar het ziekenhuis overgebracht.

De SUV werd vooraan volledig ingedeukt. Hoe de bestuurder de controle over zijn voertuig verloor, is niet meteen duidelijk. De Pannestraat is een baan die naar het centrum van Veurne leidt en naar de ring rond Veurne, er geldt een snelheidsbeperking van 50 km/uur. (JT/ABO)

Meer vanavond in de zondagsflash op Focus-WTV, vanaf 18u30.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier