Vrijstelling voor Dell’Anno in ‘Mijn Restaurant’ na winst sms-wedstrijd

Redactie KW

Claudio en Gaëlle kregen bakken kritiek na het onstlag van Benjamin, maar het restaurant krijgt goede cijfers en het koppel zal zeker niet als eerste sluiten in de VTM-serie ‘Mijn Restaurant’. Donderdag kreeg het koppel een vrijstelling nadat ze de sms-wedstrijd hadden gewonnen.

Terwijl de concurrenten Tom en Ann uit Sint-Truiden uitgebreid campagne voerder, hielden Claudio en Gaëlle het op een uurtje promotie op de Paasfoor. Claudio zet echter een actie op voor het goede doel.

“De vader van Gaëlle is MS-patiënt en daarom willen wij een actie op het getouw zetten waarbij van elke restaurantrekening bij ons enkele euro’s naar de MS-liga gaan.”

Hij denkt ook aan de slachtoffers van de aardbeving in Italië. “Mijn vader is afkomstig van een regio in de buurt.”

Ondertussen zet Magali, de zus van Gaëlle, zich in om via Facebook jongeren te mobiliseren om te sms’en voor het koppel. “Het medium bij uitstek,” aldus Magali. “Meer dan twaalfduizend mensen zijn al fan van mijn zus en Claudio.”

Overigens is het restaurant tot in juni al volgeboekt. In Knokke-Heist zal men het geweten hebben. De gemeente wilde de burgervader, Leopold Lippens, verrassen met een receptie in Dell’Anno naar aanleiding van het feit dat hij er al 30 jaar burgemeester is. Claudio en Gaëlle zijn afkomstig uit Knokke-Heist. Maar van VTM mocht dat niet. Claudio en Gaëlle wilden nog op hun sluitingsdag, woensdag, een delegatie van het gemeentebestuur te ontvangen. Maar ook daarvoor botste men op een njet van VTM. (DEL)

Uitgebreide versie in Krant van West-Vlaanderen (editie Kortrijks Handelsblad) van 17 april 2009.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier