Vrijstaat O. roept iedereen op om ‘Mars op Oostende’ te filmen

Redactie KW

Op zaterdag 6 november trekt de ‘Mars op Oostende’ door Oostende. Dat is een nieuwe Ensoriaanse stoet, georganiseerd door kunstencentrum Vrijstaat O. Het hele evenement zal gefilmd worden door de Oostendse Lisa Tahon, die momenteel televisie studeert aan het RITS in Brussel. Maar zij doet dat niet alleen, want Vrijstaat O. wil voor de filmopnames van deze unieke gebeurtenis ook een beroep doen op de vele toeschouwers langs de kant van de weg.

Daarom lanceert Vrijstaat O. een oproep aan iedereen om de Mars op Oostende vast te leggen op beeld. Of je de opnames maakt met een professionele camera, een klein handig apparaat, een fototoestel of zelfs gsm, dat maakt voor de organisatoren geen verschil. Stuur gewoon een mailtje naar lisa.tahon@gmail.com en laat weten of je zin hebt om mee te werken. Lisa verwerkt de gemaakte beelden dan in haar montage.

Finale op Groot Strand

De Mars op Oostende neemt op 6 november de binnenstad en het strand van Oostende in. Het wordt een parade met een finale op het Groot Strand aan het Kursaal. De Mars bestaat uit verschillende deelstoeten die om 15u vertrekken aan het Gerechtsplein en het Ernest Feysplein en rond 16.15u samenkomen voor het slotspektakel op het strand.

Meer info op www.marsopoostende.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier