Vriendenkring Vrije Basisschool Sleihage organiseert kaas- en breughelfeest

Redactie KW

De vriendenkring van de Vrije Basisschool Sleihage organiseert op vrijdag 14 november in de lokalen van de school opnieuw een kaas- en breughelfeest.

Ieder jaar wonen meer dan 200 mensen dit evenement bij en dragen zo hun steentje bij om diverse activiteiten van de school financieel te steunen. Voorzitster Sabrine Gadeyne geeft tekst en uitleg. „Met de opbrengst van, onder andere, deze kaas- en Breughelavond kunnen wij een deel van de schoolse activiteiten helpen financieren. Wij steunen zo de bosklassen en de schoolreizen, maar ook kopen wij didactisch materiaal aan dat in de verschillende klassen gebruikt wordt. Verder kunnen ook andere activiteiten, zoals laatst nog de ‘strapdag’, op onze steun rekenen.”

Wie er nog bij wil zijn kan zich tot 12 november inschrijven bij Sabrine Gadeyne op 051 58 10 86. Volwassenen betalen 10 euro, kinderen 5 euro. Ook kunnen speelgoedkaarten voor 1,25 euro aangekocht worden. Daarmee kunnen spelenderwijs punten verzameld worden om tegen speelgoed in te wisselen. (Geert Deceuninck)

Krant van West-Vlaanderen (editie De Weekbode Roeselare) van 14 november 2008.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier