Voorzitter Sint-Hubertusvrienden André Beyne zoekt opvolger

08/11/08 om 14:12 - Bijgewerkt om 14:12

Bron: Kw

Vereniging Sint-Hubertusvrienden zoekt vruchteloos naar nieuwe voorzitter. Begin dit jaar had André Beyne, inmiddels 79 jaar, het bestuur van laten weten dat hij zijn plaats als voorzitter wou afgeven. Maar maandagavond liet Boudewijn Gadeyne, die hem zou opvolgen, weten dat hij dit wegens familiale omstandigheden niet kan. André blijft interim-voorzitter tot er een andere kandidaat gevonden wordt.

„In 1985 werd de Sint-Hubertusvereniging in Ettelgem opgericht door wijlen Camiel Devos. Camiel was bestuurslid van de Oost- en West-Vlaamse Jagersvereniging en kon daar bekomen dat de jaarlijkse Sint-Hubertusviering in Ettelgem plaatsvond. Hij zag de dingen groot en begon meteen met een tweedaagse. In een grote tent op de parking van Vredeborg werd een tentoonstelling opgezet met alles wat met jacht en de natuur te maken had. Het vijfde jaar droeg bisschop Van Gheluwe zelfs de Sint-Hubertusmis op en zegende hij de dieren. Het overlijden van Cami...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!