Voor ruim 68.000 euro bijkomende werken aan sporthal van Ruiselede

Redactie KW

Op de gemeenteraadszitting van donderdag 19 april werden bijkomende werken aan de sporthal goedgekeurd. De inkom van de hal wordt aangepakt. Dat was niet voorzien in het masterplan sportinfrastructuur. De bijkomende werken kosten 68.400 euro.

“De sportfunctionaris zat totnogtoe slecht gehuisvest in een te kleine ruimte in de inkom van de sporthal. Ook de poetsdienst kampt met plaatsgebrek. Deze twee problemen worden nu aangepakt. De sportfunctionaris zal een goed bureau met publieksbalie krijgen. We laten de extra werken samenvallen met fase 2 en fase 3 van ons masterplan. Daardoor zal de sporthal in de maand juni gesloten zijn voor het publiek, er kunnen dan dus geen activiteiten doorgaan in de hal”, weet Burgemeester De Roo. Oppositiepartij CD&V vindt dat de nieuwe werken geen investering zijn in sport. “Het comfort van de sporters zal niet verhogen door de inkom van de hal te vernieuwen”, argumenteerde fractieleider Marnix Van Daele. (KVC)

Lees het volledige gemeenteraadsverslag in Krant van West-Vlaanderen (De Weekbode editie Tielt) van vrijdag 27 april 2002.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier