Voka bekroont ROI-ambassadeurs

Redactie KW

De Kamer van Koophandel West-Vlaanderen VOKA onderscheidde in aanwezigheid van tweeduizend ondernemers en vertegenwoordigers van het bedrijfsleven in zuid- en midden-West-Vlaanderen maandagavond in het Fabriekspand in Roeselare de allereerste ROI-ambassadeurs.

Laureaat bij de kleine ondernemingen is AVC, producent van designtrappen, -deuren en -wanden in aluminium, uit Ardooie. Bij de middelgrote onderneming is Goudezeune Beton, fabrikant van beton, uit Kemmel bekroond. Bij de grote ondernemingen gaat de onderscheiding naar Betafence, de grootste Europese producent van residentiële en industriële afrastingssysteem met hoofdzetel in Zwevegem.

Met deze titel van ROI-ambassadeur wil VOKA bedrijven in de kijker plaatsen, die zich onderscheiden op het vlak van Relatiekapitaal, Ondernemerschap en Innovatie. De drie laureaten ontvangen 40 weken lang een boeket bloemen om te schenken aan een van hun medewerkers of aan een van de bedrijven uit hun netwerk. In de finale bleven acht genomineerden over. Professor Patrick Kenis, decaan TiasNimbas managementschool Nederland, deed de definitieve keuze na een doorlichting van de genomineerden en gesprekken met de bedrijfsleiders. (JPT)

Uitgebreide versie in Krant van West-Vlaanderen van 23 januari 2009.

Deze week ook een uitgebreide fotopagina in De Weekbode Roeselare, De Weekbode Tielt en het Kortrijks Handelsblad.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier