Voka bekroont beMatrix, Pidy en Daikin Europe

Redactie KW

Voka West-Vlaanderen heeft in haar nieuw kantoorgebouw in Kortrijk de laureaten van de ROI-ambassadeurs bekendgemaakt. Uit een lijst van 9 ambassadeurs werden 3 laureaten geselecteerd in de categorieën kleine, middelgrote en grote bedrijven. beMatrix uit Ardooie (producent van aluminiumsystemen), Pidy uit Ieper (voedingsbedrijf actief in de productie van producten klaar-om-te-vullen en bladerdeeg) en Daikin Europe uit Oostende (producent van airconditioning) kaapten uiteindelijk de titel weg.

Met deze bekroning wil Voka, het Vlaams netwerk van ondernemingen, bedrijven in de kijker zetten die investeren en innoveren, ook in een moeilijke economische context. Voka wil zo ook bedrijven bewustmaken van de ROI-principes die volgens hen niet alleen staan voor de economische term ‘Return on investment’ maar ook voor relatiekapitaal, ondernemerschap en innovatie.

Vokapraline

Voor die gelegenheid creëerde Shock-o-latier Dominique Persoone in opdracht van Voka een praline met ROI-smaak, een praline met pit. (SG)

-Meer hierover vanavond in het nieuws op Focus-WTV vanaf 18 uur en stipt om 22 uur-

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier