Voetbalterrein in kunstgras in Koksijde nog altijd niet klaar

Redactie KW

Raakt het nieuwe voetbalterrein in kunstgras van Koksijde op tijd klaar ? Feit is dat er donderdag 22 september nog tal van werken moeten worden uitgevoerd, terwijl het terrein al op vrijdag moet worden gekeurd.

De financiële investering door het gemeentestuur van Koksijde van om en de bij 2 miljoen euro in de bouw van een nieuwe tribune en een terrein in kunstgras wordt langzamerhand zichtbaar. De nieuwe tribune aan de oostkant van het Henri Houtsaegerstadion in Koksijde is afgewerkt en werd al gebruikt tijdens de voorbereidende wedstrijden van enkele eersteklassers en KVVC in de maanden juni en juli.

Bij de start van de competitie was het veld in kunstgras niet klaar en de ploeg heeft dan ook zijn eerste wedstrijden gespeeld op het veld van buur KVV Oostduinkerke.

Het bestuur kondigde vorige week aan dat zondag 25 september om 15.00 uur de wedstrijd tegen Bleid gespeeld wordt op het nieuwe veld in kunstgras. Vrijdag zou het veld gekeurd worden.

Donderdag 22 september ligt het kunstgrasterrein er en de lijnen zijn aangebracht. Ook moeten nog de rubberen korrels op het veld worden aangevoerd. Vervolgens moeten ook nog de doelen worden geplaatst, evenals een afsluiting aan de kant van de hoofdtribune. Het bestuur heeft ook een oproep gedaan om deze avond te komen helpen de stadion op te ruimen.

(EDK)

Meer in Krant van West-Vlaanderen (editie Het Wekelijks Nieuws Kust)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier