Vlaams Belang hekelt gebrekkige communicatie rond parkeerbeleid

Redactie KW

Het Vlaams Belang heeft vrijdagmorgen pamfletten uitgedeeld aan chauffeurs die hun wagens kwamen parkeren op de Moermanparking en de Pendelparking. De raadsleden verwijten het stadsbestuur een slecht communicatiebeleid.

Schepen Kindt liet op de gemeenteraad van 20 september weten dat voor de betalende parkings van Moerman en Pendel een maand gedoogbeleid zou worden toegepast. Het Vlaams Belang vindt het niet kunnen dat dat niet gecommuniceerd is aan de burgers, noch in het stedelijk infoblad, noch in de brieven die het stadsbestuur in de stationsbuurt liet verdelen.

Peter Logghe: “Het dossier van het parkeerbeleid blijft zeer slecht gecommuniceerd. Niemand van de parkeerders die we op de parkings aanspraken, was op de hoogte van het gedoogbeleid, niemand. Daarnaast hebben we ook het beleid aangeklaagd, dat erin bestaat steeds meer zuurverdiende centen uit de zakken van de mensen te kloppen. De laatste twee ‘gratis’-parkings verdwijnen in deze stad. En toegegeven: 2 euro betalen voor een ganse dag parkeren is misschien niet veel, maar wordt wel veel als je dat 3 maal in de week moet betalen, 4 weken per maand en 12 maanden per jaar.”

(BS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier