Vlaams-Amerikaans keukenduo fleurt zomer op in Grand Cabaret in Nieuwpoort

07/07/13 om 11:53 - Bijgewerkt om 11:53

Bron: Kw

Op maandag 8 juli gaat de culinaire zomerproductie van Vincent Florizoone (34) in première. Fijne biergastronomie, een drankenkaart met bijzondere aandacht voor streekbieren, verrassende biertapas, een 'ondeugende knipoog na 22 uur' maar ook een innovatief kaas en bier-concept zullen deze zomer in Nieuwpoort de revue passeren.

Vincent Florizoone wordt de komende maanden bijgestaan door Nicholas Harmon (25) uit Maine, New England (USA). Deze gewezen Afghanistan-veteraan was tot voor kort sous-chef van Ebenezer's en The Lions Pride, twee van de beste bierrest...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!