Vlaams-Amerikaans keukenduo fleurt zomer op in Grand Cabaret in Nieuwpoort

07/07/13 om 11:53 - Bijgewerkt om 11:53

Bron: Kw

Op maandag 8 juli gaat de culinaire zomerproductie van Vincent Florizoone (34) in première. Fijne biergastronomie, een drankenkaart met bijzondere aandacht voor streekbieren, verrassende biertapas, een 'ondeugende knipoog na 22 uur' maar ook een innovatief kaas en bier-concept zullen deze zomer in Nieuwpoort de revue passeren.

Vincent Florizoone wordt de komende maanden bijgestaan door Nicholas Harmon (25) uit Maine, New England (USA). Deze gewezen Afghanistan-veteraan was tot voor kort sous-chef van Ebenezer's en The Lions Pride, twee van de beste bierrest...

Verder lezen?

Abonneer u nu op KW. Het biedt tal van voordelen:
  • Digitale toegang tot KW van deze week
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW
  • Toegang tot het KW archief

Kies hier uw abonnement op maat:

Proef

E-krant + KW.be
1 maand GRATIS

Activeer nu »

Comfort Abonnement

Krant + E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Digitaal Abonnement

E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Gelieve een geldig e-mailadres mee te geven
Er is een fout opgetreden