Vive La Fête ook op Katho Job*Rock 2012

Redactie KW

Nadat KATHO Job*Rock eerder al de komst van Therapy?, Steak Number Eight en Wallace Vanborn bevestigde voor zaterdag 20 oktober, geeft de organisatie nu het gros van de namen voor vrijdag 19 oktober vrij.

Met Vive La Fête komt opnieuw een absolute topper afgezakt naar Kuurne. Met de nieuwe plaat “Produit de Belgique” onder de arm zal de band eindelijk nog eens in West-Vlaanderen aan de slag zijn. Hun laatste optreden hier dateert al van juli vorig jaar.

Debuut Britten van The Qemists

Co-headliner op vrijdag worden de Britten van The Qemists die hun fantastische livereputatie eindelijk nog eens komen tonen aan het Belgische publiek. De band wordt wereldwijd aanzien als een van de strafste live drum&bass acts en is slechts uiterst zelden aan het werk in ons land.

Jong geweld

De jonge wolven Safi & Spreej en Compact Disk Dummies zijn eveneens bevestigd voor vrijdag 19 oktober. Safi & Spreej scoorde eerder dit jaar een dikke hit met “Herinner mij” en coverde in opdracht van Studio Brussel met groot succes “Space” van Absynthe Minded. De winnaar van Humo’s Rockrally, Compact Disk Dummies speelt dan weer een thuismatch op amper 5 kilometer van hun voordeur.

Het festival vindt plaats op vrijdag 19 en zaterdag 20 oktober in de Kubox te Kuurne. Tickets kosten zoals elk jaar amper 5 euro per dag in voorverkoop. De online ticketverkoop is reeds van start gegaan via www.jobrock.be en gaat snoeihard vooruit . Meer namen voor vrijdag 19 oktober én zaterdag 20 oktober worden later bekend gemaakt.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier