VISO organiseert provinciale sportdag voor gemeentepersoneel op donderdag 11 september

Redactie KW

Op donderdag 11 september organiseert VISO voor de elfde keer een provinciale sportdag voor gemeentepersoneel. Dit evenement grijpt voor de derde keer plaats in Staden en de organisatoren hopen alvast om de kaap van 700 deelnemers te bereiken.

VISO staat voor Vereniging voor Intercommunaal SportOverleg en omvat de gemeenten Moorslede, Houthulst, Langemark-Poelkapelle en Staden. De vier sportdiensten van deze gemeenten organiseren regelmatig gezamenlijke activiteiten zoals een scholenloop, een petanquetornooi, een judotornooi en vormingsavonden. VISO werkt ook samen met en wordt ondersteund door de Provinciale Sportdienst en BLOSO.

In 1998 werd voor het eerst een provinciale sportdag voor gemeentepersoneel georganiseerd. De eerste editie greep plaats in Moorslede en kon op 250 deelnemers rekenen. Ondertussen zijn we al tien jaar verder en is de sportdag reeds aan zijn elfde editie toe. Staden is al voor de derde keer de gastgemeente. Het evenement lokt jaar na jaar meer en meer deelnemers. Vorig jaar nog schreven er zich 609 mensen in uit een 20-tal verschillende gemeenten. Dit jaar hoopt men om de kaap van 700 te bereiken. (Davy Parmentier)

Uitgebreide versie in Krant van West-Vlaanderen (editie De Weekbode Roeselare) van 12 september 2008.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier