Villa Vanthilt staat komende zomer in Ieper

Redactie KW

Vanaf begin juni is Marcel Vanthilt er weer met een nieuw seizoen van de talkshow Villa Vanthilt. Na passages in Kortrijk en Roeselare kiest Villa Vanthilt ook dit jaar voor West-Vlaanderen. Marcel poot zijn villa dit keer neer in Ieper.

Ook dit jaar waren veel steden geïnteresseerd om de villa te ontvangen, maar de keuze viel uiteindelijk op Turnhout en Ieper. De villa zal er gebouwd worden op de Grote Markt. Vanaf maandag 4 juni staat de villa vier weken lang op de vernieuwde Grote Markt van Turnhout, vanaf maandag 23 juli (na Vive le Vélo) neemt Marcel Vanthilt zes weken lang zijn intrek op de historische Grote Markt van Ieper.

Decor Roeselare genomineerd

Het decor van Villa Vanthilt dat vorig jaar in Roeselare stond, is trouwens genomineerd voor een PromaxBDAaward in de categorie ‘beste decor of setdesign’. Het is de derde opeenvolgende keer dat Villa Vanthilt voor die prijs in aanmerking komt. Vorig jaar behaalde Villa Vanthilt nog zilver, het jaar ervoor goud. Of de villa ook dit jaar in de prijzen valt, wordt bekendgemaakt op 27 maart. Aan het decor voor dit jaar wordt nog hard gewerkt.

(FV)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie Het Wekelijks Nieuws West en vanavond in het nieuws op WTV vanaf 18u00

Villa Vanthilt staat komende zomer in Ieper

Bekijk hier de reportage

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier