Villa Vanthilt komt naar Roeselare

Redactie KW

Marcel Vanthilt komt volgende zomer met het populaire televisieprogramma Villa Vanthilt naar Roeselare. Burgemeester Luc Martens liet al meermaals verstaan dat het binnenhalen van dergelijk programma een meerwaarde voor de stad zou betekenen. Dat is nu dus gelukt.

Maandenlang werd er gespeculeerd over welk programma naar de Rodenbachstad zou komen. De pijlen werden vooral op Mijn Restaurant en Villa Vanthilt gericht, twee formats waar toch een serieus prijskaartje aan hangt. Voor Villa Vanthilt zal de stad alvast 100.000 euro betalen plus heel wat logistieke steun. De kans is overigens nog altijd reëel dat ook Mijn Restaurant! in het najaar naar Roeselare komt, maar daar is nog geen bevestiging van.

Trekpleisters

In ruil krijgt de stad een zomer lang gratis reclame tijdens een van de meest bekeken zomerprogramma’s. Bovendien wordt in het programma ruim aandacht besteed aan de stad, haar figuren en de bijzonderste trekpleisters. De succesvolle doortocht vorig jaar in Kortrijk belooft alvast veel goeds.

(TD)

Meer in Krant van West-Vlaanderen (Editie De Weekbode Roeselare)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier