Vier West-Vlamingen voorop in afvalrace Weight Watchers

Redactie KW

De Weight Watchers reiken half oktober de Healthy Life Awards uit en de laatste vier Vlamingen die daarvoor in de running zijn komen allemaal uit West-Vlaanderen. Zij kregen het meeste stemmen achter hun naam voor hun verhalen, opdrachten en getuigenissen over afvallen, de andere zes kandidaten… vielen af.

De Healthy Life Awards zijn in het leven geroepen om succesvolle Weight Watchers cursisten de kans te geven hun bijzondere en persoonlijke verhaal te delen. Na een selectie werden 10 kandidaten geselecteerd. Wekelijks kregen zij een ludieke opdracht die ze tot een goed einde moesten brengen. Actieve, culinaire en beauty uitdagingen, noem maar op. Uiteindelijk zullen de laatste drie deelnemers half oktober doorgaan naar het Finale Event. De vakjury beslist uiteindelijk wie de winnaar wordt van deze eerste editie van de Healthy Life Awards.

Aan drie finalisten zitten we voorlopig nog niet, maar de vier overgebleven kandidaten zijn wel allemaal West-Vlamingen. Het gaat om Sara Borrey uit Brugge, die al 27% van haar gewicht verloor, Mieke Saelens uit Oedelem (maar liefst 45%), Tom Duvettere uit Poelkapelle, met11% van z’n kilo’s kwijt, en Sofie Leliaert uit Sijsele.

(FV)

>> http://vlaanderen.healthylifeawards.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier