Vermiste Lorenzo Debeaussaert uit Gits is terecht

Redactie KW

De 20-jarige Lorenzo Debeaussaert uit Hooglede-Gits is terecht, dat meldt de politie. De jongeman werd gezond en wel teruggevonden in Roeselare.

Een meisje zag de jongen voorbijlopen in Roeselare, herkende hem en riep hem binnen. Daarna werd de familie verwittigd dat alles oké was. Wat er Lorenzo precies is overkomen, is nog niet duidelijk, zegt het parket van Kortrijk. Wel spreekt het parket van een warrig verhaal. Hij wordt donderdag verder ondervraagd over zijn verdwijning. Volgens zijn vader heeft de jongen rondgedwaald in Rijsel en is hij momenteel niet erg spraakzaam.

Vermist sinds vrijdag

Lorenzo was vermist sinds vrijdag 10 februari en sinds zaterdagmiddag ontbrak elk spoor. De jongeman uit Gits bij Hooglede probeerde toen in het station van Rijsel een treinticket te kopen. Vrijdagavond werd hij nog gezien in Gent. Childfocus lanceerde dinsdag samen met de cel vermiste personen en het Kortrijkse parket een oproep om tips binnen te krijgen.

(FV)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Roeselare. En vanavond bij FOCUS-WTV. De vader van Lorenzo vertelt zijn verhaal.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier