Vermiste bejaarde man dood teruggevonden in de Leie

Redactie KW

Michel Deleu, de 82-jarige man die als vermist stond opgegeven nadat hij vrijdag was verdwenen uit het Sint-Jans?hospitaal in Wervik, is dinsdagnamiddag dood teruggevonden in de Leie, ter hoogte van de sluizen in Menen.

De man, die al een tijdje ziek was en sinds goed een maand in het Sint-Janshospitaal aan de Steenakker in Wervik verbleef, was daar op vrijdag?morgen 10 juni omstreeks 5.30 uur vertrokken en sindsdien was van hem niks meer vernomen. Zondag werd door de Procureur des Konings van Ieper dan een opsporingsbericht verspreid. Nadat er eerder al door een getuige was verklaard dat hij Michel op het jaagpad langs de Leie in Wervik had zien lopen, werden de akelige vermoedens bevestigd toen zijn levenloze lichaam dins?dag in de Leie werd gevonden in Menen.

Michel Deleu, die gedomicilieerd staat in de Werviksestraat in Komen, was momenteel in het Sint-Janshospitaal opgenomen. In de regio Komen is hij een bekend figuur, want vele jaren lang hield hij met zijn echtgenote Marguerite Ferla het druk beklante café Saint-Chrysole open in Komen. Hij is vader van twee zonen. (WB)

Lees meer in Krant van West-Vlaanderen (edities Het Wekelijks Nieuws West en De Weekbode De Leie)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier