Zware avondspits aan Steenbrugge door afsluiten spoorwegbrug in Oostkamp

© Davy Coghe
Redactie KW

Het verkeer tijdens de avondspits loopt allesbehalve vlot. In de richting van Brugge vanuit Oostkamp, en omgekeerd, komt sinds vandaag een nieuwe verkeersstroom aansluiten door het afsluiten van de spoorwegbrug in de Moerbrugsestraat in Oostkamp.

Het anders al niet zo aangename fileleed aan de Baron Ruzettelaan op Steenbrugge lijkt deze avond – en de komende maand – nog drukker te worden. Door het afsluiten van de spoorwegbrug dit weekend in Oostkamp is de ontsluiting via de Legeweg, van en naar Oostkamp, niet mogelijk.

Het verkeer van en naar de Moerbrugsestraat wordt dus volledig omgeleid via Steenbrugge. De Lokale Politie Brugge waarschuwde alvast via Facebook voor ‘sterk vertraagd verkeer Brugs grondgebied’ en stuurt motards uit om het verkeer tijdens de spits in goede banen te sturen. De spoorwegbrug in de Moerbrugsestraat is nog afgesloten tot en met woensdag 18 april.

Lokale Politie Bruggehttps://www.facebook.com/pz5444/https://www.facebook.comFacebook1

Vandaag zijn de werkzaamheden gestart aan de spoorwegbrug in de Moerbrugsestraat in Oostkamp. Die werken kunnen ook voor…

Geplaatst door Lokale Politie Brugge op maandag 19 maart 2018

rich1.0https://www.facebook.com/pz5444/posts/952973538198708552

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier