Werken veroorzaken verkeershinder aan rotonde in Ieper

Redactie KW

In het kader van werken aan een nieuwe verkaveling worden wegeniswerken uitgevoerd aan de rotonde Veurnseweg (N8) – Oude Veurnestraat – Haiglaan.

Deze werken zullen het doorgaande verkeer sterk hinderen. Gedurende de werken is een gedeelte van de rotonde afgesloten, waardoor verschillende verkeersbewegingen tijdelijk niet mogelijk zijn.

Vanuit de Haiglaan kan men wel nog de Oude Veurnestraat en de Veurnseweg (N8) bereiken. Ook vanuit de Oude Veurnestraat kan men de Veurnseweg (N8) nog bereiken. De overige verkeerbewegingen zijn echter onmogelijk voor het gemotoriseerd verkeer. Voor fietsers is een doorgang voorzien op de rotonde. Ter hoogte van de verkeerslichten Noorderring (N38) en Veurnseweg (N8) wordt een omleiding voorzien via de Diksmuidseweg (N369) voor het verkeer richting centrum. Aan de rotonde Diksmuidseweg – Oude Veurnestraat wordt het verkeer via de Stoffelstraat omgeleid naar het stadscentrum. Deze werken werden eerder uitgesteld en zijn momenteel gepland van 9 mei tot en met 23 mei 2016.

(DVDB/foto DVDB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier