Wegenwerken tussen Pervijze en Schore

Redactie KW

Maandag 24 februari starten er plaatselijke herstellingswerken van het wegdek in de Schoorbakkestraat in Pervijze. Als alles volgens schema verloopt, duren deze 15 werkdagen.

Wegverzakkingen in de Schoorbakkestraat tussen de Stuivekenskerkestraat en de Proostdijk zorgen ervoor dat het wegdek hersteld moet worden. In opdracht van het Agentschap Wegen en Verkeer West-Vlaanderen, de beheerder van de weg, start aannemer Tyberghein op maandag 24 februari met de herstellingswerken van het wegdek. Deze zullen 15 werkdagen duren.

Ter hoogte van de werken zal er eenrichtingsverkeer ingevoerd worden. Het verkeer komende van Schore kan richting Pervijze blijven rijden. De hoofdwegomlegging is voorzien langs de autosnelweg, tussen de op- en afritten Middelkerke en Veurne. Wie vanuit Diksmuide komt wordt ten stelligste afgeraden om door te rijden naar Nieuwpoort (via N355) aangezien daar werken bezig zijn aan de N355 Koolhofvaart. Voor wie effectief vanuit Pervijze naar Schore moet, is er een omleiding voorzien via Stuivekenskerke.

(EDP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier