Wegenwerken op N31in Brugge in kader van aanleg A11

Redactie KW

Vanaf maandag 12 juni worden een aantal werken uitgevoerd op de N31 in het kader van de aanleg van de A11.

De nieuwe rijweg richting Brugge vanaf de Stationsweg tot net voorbij de N371 Blankenbergsesteenweg wordt afgewerkt. De tijdelijke afrit naar de N371 is hierdoor enkele dagen afgesloten.

In de week van 12 juni wordt de rijweg van de N31 Expresweg richting Brugge afgewerkt, dit vanaf de Stationsweg tot net voorbij de N371 Blankenbergsesteenweg . Om de toplaag te kunnen aanbrengen moet de tijdelijke afrit naar de Blankenbergsesteenweg afgesloten worden van 12 juni tot en met 14 juni. Op de N31 zelf is er geen hinder. De asfalteringswerken duren twee dagen en het aanbrengen van de markeringen neemt één dag in beslag.

Het verkeer moet omrijden via de N9 Oostendse Steenweg.

Vanaf 15 juni kan de nieuw aangelegde rijweg van de N31 richting Brugge in gebruik genomen worden, weliswaar op 1 rijstrook, zodat de middenberm verder afgewerkt kan worden. Ook de afrit naar de N371 Blankenbergsesteenweg is vanaf dan weer toegankelijk.

Aan de nieuwe verkeerswisselaar Brugge-Noord, de aansluiting van de A11 met de N31, dienen er nog werken te gebeuren onder de kleine brug. Hierdoor zal het verkeer op de N31 in de richting van Zeebrugge vanaf 26 juni tot begin augustus op 1 rijstrook moeten rijden.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier