Wegenwerken in Rekkemsestraat, Pluimstraat en Tuinstraat

© iStock
Redactie KW

Vanaf morgen, dinsdag 10 oktober zal de Pluimstraat in Kortrijk tot en met vrijdag 13 oktober onderbroken zijn. Later deze week is er ook hinder in de Rekkemsestraat in Marke en de Tuinstraat in Kortrijk.

Van dinsdag 10 oktober tot en met vrijdag 13 oktober 2017 voert de firma Wegenbouw Ockier uit Kuurne wegenwerken in de Pluimstraat ter hoogte van de huisnummers 5 en 7. Hierdoor wordt de Pluimstraat, kant Zwevegemsestraat, afgesloten voor het doorgaand verkeer. Plaatselijk verkeer tot aan de werf is mogelijk via de Slachthuisstraat.

Op woensdag 11 tot en donderdag 12 oktober voert de firma Bvba Bossuyt uit Meulebeke rioolaansluitingen uit in de Rekkemsestraat ter hoogte van de huisnummers 7 tot 9. Er wordt éénrichtingsverkeer ingesteld in de Rekkemsestraat tussen de rotonde IJzerpoort en het kruispunt met de Debrabanderestraat. Het verkeer in de Rekkemsestraat, richting Kortrijk, wordt omgeleid via de Debrabanderestraat en Marktstraat.

Op donderdag 12 oktober plaatst de firma Traffic Signs uit Beringen een mobiele kraan in de Tuinstraat ter hoogte van huisnummer 6. Hierdoor zal de Tuinstraat afgesloten zijn voor het doorgaand verkeer. Plaatselijk verkeer is mogelijk in twee richtingen tot aan de werf.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier