Verkeershinder door werken aan drukke verbindingsweg naar Zandvoorde

Door de weersomstandigheden ligt de Grintweg er de jongste dagen er vol slijk en modder bij. © MF
Redactie KW

De voltooiing van de wegenwerken in de Grintweg in Zandvoorde is pas voorzien voor begin maart 2018.

Begin oktober startte Eandis met werkzaamheden aan het elektriciteitsnet, het aardgasnet en de openbare verlichting in de Grintweg. De komende weken en maanden is er door de werkzaamheden in de Grintweg nog steeds hinder voor het doorgaand verkeer. Door de weersomstandigheden ligt de straat er de jongste dagen er vol slijk en modder bij. “De werkzaamheden verlopen gefaseerd. De voltooiing van de werken is voorzien voor begin maart 2018”, meldt het stadsbestuur.

“Om de verkeershinder te beperken, voorzien we plaatselijk een omleiding. Pas als de nutsmaatschappijen klaar zijn in de Grintweg, kunnen ze beginnen aan de Zandvoordedorpstraat. Er staan werken gepland tussen de Kapittelstraat en de Caelfstraat, waar de stoep vernieuwd wordt. De concrete datum zal pas in januari 2018 bekendgemaakt worden via een bewonersbrief”, klinkt het.

Aannemer verantwoordelijk voor signalisatie

“De situatie in de Grintweg wordt ter plaatse duidelijk gesignaleerd”, aldus nog het stadsbestuur. Tijdens de meest recente wijkraad meldde een wijkbewoner dat de signalisatie van de werkzaamheden in de Grintweg verkeerd is. “De aannemer is zelf verantwoordelijk voor de signalisatie. Als die signalisatie verkeerd is, dan meldt het stadsbestuur dit”, klonk het tijdens de raad.

(MF)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier