V8 Brothers organiseren vijfde oldtimermeeting in Gits

De 5de editie van de summer meeting werd voorgesteld door van links naar rechts de V8 Brothers Giovanni Muyllaert, Martin Winter, Sam Delecluyse, Mario van Desselgem en Luc Geeroms. © Foto JD
Redactie KW

Komende zondag 3 juli zullen opnieuw honderden oldtimers het kasteeldomein van Dominiek Savio in Gits overspoelen. De opbrengst komt naar goede gewoonte ten goede aan de bewoners van het instituut.

De V8 Brothers zijn een groep vrienden die allemaal een passie hebben voor Amerikaanse wagens met een dikke V8-motor. Jaarlijks organiseren ze een summer meeting, waarvan de opbrengst geschonken wordt aan de bewoners van Dominiek Savio. Na vier edities konden ze al bijna 12.000 euro schenken.

De summer meeting is veel meer dan een expositie van markante wagens. Op een marktpleintje worden passende attributen verkocht. In de kids corner kunnen de jongeren zich uitleven. Iedereen kan doorlopend terecht aan de drank- en hapkraampjes. Tussendoor treden diverse live bands op. De presentatie is in handen van Femke Fatale. First Gear Rock treedt op van 11 uur tot 13.45 uur. The Backseat Boppers kan je aan het werk zien van 13.45 uur tot 15.30 uur. The Spunnyboys doen hun ding van 16.30 uur tot 18.45 uur.

De summer meeting start op zaterdag 3 juli om 10 uur. De toegangsprijs tot de meeting bedraagt 3 euro. Voor jongeren tot 12 jaar is het gratis. Ook de exposanten en hun bijrijders komen er gratis in. (JD)

Meer info via www.V8brothers.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier