Twee voertuigen in beslag genomen bij politiecontroles in Diksmuide en Koekelare

09/06/17 om 15:22 - Bijgewerkt om 15:21

Samen met de Dienst Douane en Accijnzen hield de politiezone Polder donderdag verkeerscontroles in Diksmuide en Koekelare.

Twee voertuigen in beslag genomen bij politiecontroles in Diksmuide en Koekelare

© Getty Images/iStockphoto

In totaal werden 1.700 voertuigen gescand en daarvan werden er 75 ook daadwerkelijk gecontroleerd. Bij de actie werd een bedrag van 41.411 euro aan achterstallige boetes geïnd. Er werden ook twee voertuigen in beslag genomen. Eén chauffeur legde een positieve ademtest af, twee chauffeurs waren niet in orde met hun rijbewijs en één bestuurder reed met een vervallen verklaard rijbewijs.

Inbraken

De politie deed gisteren ook vaststellingen van een inbraak in een horecazaak aan het Schoolplein in Diksmuide. De precieze buit is niet gekend, maar wel staat vast dat een aantal flessen alcohol ontvreemd werden. En nog in Diksmuide werd een inbraak vastgesteld in een aantal lockers van medewerkers van het IJzerheem. Daar werden een aantal persoonlijke spullen uit ontvreemd.

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!