Tien nachten onderhoudswerken op E40 tussen Oostkamp en Beernem vanaf 18 april

Redactie KW

Vanaf maandagavond 18 april worden onderhoudswerken uitgevoerd op de E40 tussen Oostkamp en Beernem in de rijrichting Brussel.

De bovenste laag van de E40 wordt over een afstand van circa 4 kilometer vernieuwd tussen het op- en afrittencomplex Oostkamp, tot enkele kilometers voor de afrit Beernem. Er wordt alleen in de rijrichting Brussel gewerkt.

De wegwerkzaamheden starten op maandagavond 18 april, maar in geval van slechte weersomstandigheden kan die datum nog verschuiven. Er wordt telkens vanaf 20 uur ‘s avonds tot 6 uur ‘s morgens gewerkt. Er zijn 10 nachten gepland. Indien nodig wordt er ook in het weekend gewerkt, maar op zaterdagavond is dat vanaf 21.30 uur tot zondagochtend 9 uur.

Over één rijstrook

Tijdens de werken is er maar één van de drie rijstroken ter beschikking. Wanneer de werfzone zich bevindt ter hoogte van de op- en afrit Oostkamp zal de op- en afrit in de richting Brussel afgesloten zijn. Het verkeer zal gedurende 1 nacht via de verkeerswisselaar E40-E403 in Brugge moeten omrijden. De precieze datum zal de dag voordien gecommuniceerd worden op de verkeersborden op de E40 en E403.

(Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier