Stuk N321 tussen Poperinge en Vleteren maandag afgesloten voor werken

18/09/14 om 20:11 - Bijgewerkt om 20:11

Bron: Kw

Op maandag 22 september starten structurele onderhoudswerken op de N321 in Poperinge en Vleteren.

Stuk N321 tussen Poperinge en Vleteren maandag afgesloten voor werken

Het wegdek in asfalt wordt er plaatselijk volledig vernieuwd. Er wordt gewerkt op de N321 Westvleterseweg tussen het kruispunt Woestenseweg en de Kraaistraat. Het einde van de werken is voorzien tegen 26 september. Slechte weersomstandigheden kunnen de timing doen verschuiven.

Tijdens de werken is er geen verkeer mogelijk op de N321 Westvleterseweg tussen kruispunt Woestenseweg en de Kraaistraat. Het verkeer tussen Poperinge en Westvleteren wordt omgeleid via de R33 Noordlaan tot de rotonde via de Krombeekseweg - Leeuwerikstraat - Bankelindeweg tot Krombeke-centrum, via de Krombekestraat tot het kruispunt met de N321 Westvleterendorp.

Het verkeer tussen Westvleteren en Oostvleteren wordt omgeleid via de bestaande omleiding N321 Eikhoekstraat tot kruispunt Kruisboomstraat tot kruispunt N8 Woestenstraat. Het verkeer tussen Poperinge en Veurne wordt omgeleid via de N321 Westvleterseweg tot de Woestenseweg - Poperingestraat tot het kruispunt met de N8 in het centrum van Woesten.

(AHP)

Meer nieuws uit

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!