Structureel onderhoud op E403 tussen Torhout en Brugge nadert eindfase

30/09/14 om 15:17 - Bijgewerkt om 15:17

Bron: Kw

De structurele onderhoudswerken op de E403 tussen Torhout en Brugge naderen hun einde. Vanaf woensdagnamiddag 1 oktober kan het verkeer richting Brugge weer normaal verlopen, namelijk over de twee vernieuwde rijstroken.

Structureel onderhoud op E403 tussen Torhout en Brugge nadert eindfase


Ook de op- en afrit Ruddervoorde zal in de loop van de dag weer worden opengesteld. Diezelfde dag zal de aannemer de signalisatie, voorlopige markeringen en tijdelijke afschermende constructies verwijderen die geplaatst zijn in de rijrichting Kortrijk.

Om die werken te kunnen uitvoeren, zal het verkeer richting Kortrijk tijdelijk over één versmalde rijstrook moeten rijden. Dit zal ernstige hinder met zich meebrengen voor het verkeer richting Kortrijk. Tegen vrijdagavond 3 oktober zal ook het verkeer richting Kortrijk weer twee rijstroken ter beschikking hebben en zijn de structurele onderhoudswerken volledig afgerond.

Stem mee voor de Krak van je gemeente
Het voorbije jaar lieten heel wat mensen in jouw gemeente zich op een positieve manier opmerken. Krant van West-Vlaanderen ging op zoek naar deze mensen en nomineerde hen voor de Krak van jouw gemeente. Ontdek hier de Krak-kandidaten van jouw gemeente en breng jouw stem uit. Zo plaats jij hen mee op het podium dat ze werkelijk verdienen!

Meer nieuws uit

Lees meer over: