Stijn uit 'Blind getrouwd' voor strafrechter voor rammen van slagboom

08/08/16 om 16:25 - Bijgewerkt om 16:25

Voor de correctionele rechtbank van Kortrijk is maandag een dossier behandeld van de Kortrijkzaan Stijn Van Poucke.

Stijn uit 'Blind getrouwd' voor strafrechter voor rammen van slagboom

Hij werd bekend via zijn deelname aan het VTM-programma 'Blind getrouwd'. De dertiger riskeert een boete.

Op 22 augustus vorig jaar reed de Kortrijkzaan net na middernacht twee keer tegen de slagboom van de parking Damkaai. De slagboom kwam op de grond terecht, waarna beklaagde er met zijn voertuig over reed. "De reden is mij een raadsel, want hij had zijn ticket zelfs nog gevalideerd net daarvoor", zei de openbare aanklager.

Tot tweemaal toe werd een minnelijke schikking voorgesteld. "Dat is helaas niet correct afgehandeld, wegens administratieve problemen wellicht. Ondertussen is de schade wel terugbetaald aan Parko", lichtte advocaat Thomas Vandemeulebroucke toe. Hij vraagt opschorting van straf voor zijn cliënt.

Van Poucke was zelf niet aanwezig, omdat hij aan de slag was in de kledingszaak die hij samen met zijn broer uitbaat. Vonnis op 5 september.

(BELGA)

Stem mee voor de Krak van je gemeente
Het voorbije jaar lieten heel wat mensen in jouw gemeente zich op een positieve manier opmerken. Krant van West-Vlaanderen ging op zoek naar deze mensen en nomineerde hen voor de Krak van jouw gemeente. Ontdek hier de Krak-kandidaten van jouw gemeente en breng jouw stem uit. Zo plaats jij hen mee op het podium dat ze werkelijk verdienen!

Meer nieuws uit

Lees meer over: