Steenkaai langs kanaal Gent-Oostende in Brugge gedeeltelijk onderbroken

Redactie KW

Vanaf maandag 15 februari 2016 voert waterwegbeheerder Waterwegen en Zeekanaal NV herstellingswerken uit aan het wegdek van de Steenkaai in Brugge.

Tijdens de werken, die ongeveer twee weken duren, wordt de Steenkaai tussen de Sint-Pietersstatiedreef en de Waggelwaterstraat onderbroken voor alle verkeer.

Het wegdek van de Steenkaai tussen de Sint-Pietersstatiedreef en de Waggelwaterstraat is dringend aan herstelling toe. Tijdens de herstellingswerken wordt, over een lengte van bijna 100 meter, de onderste en de bovenste laag van het asfalt verwijderd. Vervolgens brengt de aannemer nieuwe asfaltlagen aan. Indien nodig wordt op bepaalde plaatsen ook de fundering vervangen.

De herstellingswerken worden uitgevoerd vanaf maandag 15 februari 2016 en zullen, zonder onvoorziene omstandigheden, twee weken duren. Tijdens de werken wordt de Steenkaai tussen de Sint-Pietersstatiedreef en de Waggelwaterstraat afgesloten voor alle verkeer, ook voor fietsers en voetgangers. Er is een lokale omleiding voorzien.

(ds)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier