Sijslostraat in Ruddervoorde weer open voor autoverkeer

16/09/17 om 12:10 - Bijgewerkt om 12:10

Sinds vrijdagavond omstreeks 20 uur is de Sijslostraat in Ruddervoorde ter hoogte van de Velddambeek weer open voor het verkeer.

Sijslostraat in Ruddervoorde weer open voor autoverkeer

De oorspronkelijke einddatum van 31 augustus werd niet gehaald. © GS

Daardoor zal ook de Hillestraat weer opengesteld worden voor doorgaand verkeer, aan gezien de weggebruiker geen sluipweg meer zal zoeken. De fietspaden in de Sijslostraat zullen vermoedelijk tegen 22 september af zijn, op voorwaarde dat het niet veel regent. De omleidingsborden voor de fietsers (via de Sijslodreef en de Hillestraat) blijven dan ook staan tot de fietspaden weer toegankelijk zijn.

De werken aan de rioolbuizen in de Sijslostraat ter hoogte van de Velddambeek waren technisch gezien veel moeilijker dan verwacht. Het spreekt voor zich dat zowel de aannemer als de gemeente het liever anders hadden gezien. Men mag nog zo goed voorbereid zijn, pas als men begint te graven, weet men alles over een werk. De oorspronkelijke einddatum van 31 augustus werd niet gehaald en de werkperiode werd verlengd tot half september.

(GS)

Meer nieuws uit

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!