Roeselaarsestraat alweer onderbroken in Moorslede

Redactie KW

Nauwelijks enkele weken na een vorige onderbreking, starten er op maandag 18 september opnieuw werken op deze belangrijke verbindingsweg naar Roeselare. Ze zullen een viertal weken duren.

Vanaf 18 september starten werken om de aansluiting op de riolering te voorzien voor de nieuwe woningen op de site Terryn in de Nieuwstraat. Hierdoor zal de Roeselaarsestraat volledig afgesloten zijn voor alle verkeer tussen huisnummers 104 en 112.

Het verkeer dat uit het centrum komt, zal worden omgelegd via de Veldstraat en de Passendaalsestraat. Verkeer dat vanuit Roeselare naar het centrum van Moorslede wil, zal via de Passendaalsestraat over de Stadendreve worden geleid, om zo de rotonde aan het begin van de Roeselaarsestraat te bereiken. In de Veldstraat wordt éénrichtingsverkeer ingevoerd naar de Passendaalsestraat toe, en er zal een snelheidsbeperking tot 30 km per uur gelden.

De bussen van lijn 94 Roeselare-Ieper volgen een omlegging via de Passendaalsestraat. Zwaar verkeer wordt omgeleid via de Gentsestraat en de Meensesteenweg. De werken zullen vermoedelijk halfweg oktober achter de rug zijn.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier