Politiezone Vlas waarschuwt voor aangepaste verkeerssituatie tijdens Alcatraz

10/08/17 om 09:36 - Bijgewerkt om 09:34

Komend weekend, van vrijdag 11 tot en met zondag 13 augustus, vindt op de site van de Lange Munte in de Bad Godesberglaan het Alcatraz Hard Rock & Metal Festival plaats. De politiezone Vlas vraagt om rekening te houden met een aantal tijdelijke verkeersmaatregelen.

Politiezone Vlas waarschuwt voor aangepaste verkeerssituatie tijdens Alcatraz

Alcatraz start op vrijdag 11 augustus. © JVGK

Vanaf vrijdagmorgen 11 uur tot en met zondag 13 augustus wordt alle verkeer geweerd in de Bad Godesberglaan, tussen de Saint-Cloudlaan en de oprit naar de festivalweide.

In de Saint-Cloudlaan, de Greenvillelaan, de Spoelberg, de Maandagweg, de Wielewaallaan, de Beeklaan, Maandagveld en Boevekerke is enkel bewonersverkeer toegelaten. Tussen de Ambassadeur Baertlaan en de Saint-Cloudlaan en tussen de Morinnestraat en de ingang van het festival mag in de Bad Godesberglaan enkel plaatselijk verkeer passeren.

De politie- en stadsdiensten voorzien de nodige signalisatie en omleidingen. De omwonenden kregen eerder vanuit de organisatie een uitgebreide informatieve brief.

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!