Politiezone Kouter onderschept verschillende dronken bestuurders

17/04/17 om 13:37 - Bijgewerkt om 13:37

Tijdens het paasweekend hebben verschillende chauffeurs te diep in het glaasje gekeken met alle gevolgen vandien.

Politiezone Kouter onderschept verschillende dronken bestuurders

© BELGA

Het begon reeds op zaterdagmorgen omstreeks 6 uur toe T.S. uit Gistel in diezelfde gemeente om nog onbekende reden de controle over zijn stuur verloor en tot stilstand kwam in een weide op zijn rechterkant. De bestuurder was niet gekwetst maar onder invloed. Zijn rijbewijs werd voor 6 uur ingehouden. In de nacht van zaterdag op zondag werden verschillende voertuigen staande gehouden waarvan de bestuurder duidelijk boven zijn theewater was. Het begon op de Torhoutse Baan om middernacht en verder op de Roeselaarseweg in Torhout werden twee bestuurders in korte tijdspanne hun rijbewijs ingehouden alsook iemand in de Ravenhofstraat.

Hetzelfde liedje weerklonk in de nacht van zondag op maandag waar in Ichtegem en Torhout vier rijbewijzen werden ingehouden. In Ichtegem leverde een alcoholcontrole van vijf voertuigen 1 positief geval op. Omstreeks vijf uur in de morgen werd een personenwagen aangetroffen die tegen een boom stond. Beide airbags vooraan waren geactiveerd en besmeurd met bloed. De vermoedelijk gekwetste bestuurder was echter met de noorderzon verdwenen maar wordt opgespoord. De wagen werd getakeld.

(red)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!